Συνδυασμοί χρωμάτων ρούχων για άνδρες

Καθημερινά καλούμαστε να πάρουμε μια απόφαση και να απαντήσουμε στην ερώτηση; Τι να φορέσω σήμερα; Να ντυθώ με casual ρούχα επειδή θα βγω για ένα καφέ με φίλους η να βάλω κάτι πιο formal για μια επίσημη συνάντηση. Για τον άντρα υπάρχουν αρκετές επιλογές που όμως είναι απόλυτα εφικτές χωρίς να προκαλούν πονοκέφαλο.

Συνδυασμοί για Formal Ρούχα

Όταν χρειαστεί να φορέσετε κάτι πιο επίσημο, οι επιλογές είναι αρκετές. Συνδυάστε σωστά το πουκάμισο με τη γραβάτα και θα κερδίσετε τα βλέμματα. Για όσους δυσκολεύονται να κάνουν την τελική επιλογή, το λευκό πουκάμισο έρχεται να δώσει τη λύση. Ταιριάζει με όλα τα χρώματα παντελονιού και πάντα ξεχωρίζει στο χώρο.

Παράλληλα το καφέ παντελόνι με ύφασμα αποτελεί μια σίγουρη επιλογή που μπορεί να υποστηρίξει πολλούς συνδυασμούς. Για παπούτσια προτιμήστε μαύρα σκαρπίνια ή καφέ μποτάκια. Αποχρώσεις όπως καμηλό, εκρού και μπεζ προσφέρουν μια γερή βάση για παντελόνι.

Αν όμως παντρεύεστε σύντομα, τότε έχει έρθει η στιγμή να ψάξετε για γαμπριάτικα κοστούμια , πουκάμισα και γιλέκα κουστουμιού ώστε να ντυθείτε γαμπρός.

Η καπαρντίνα έρχεται να ολοκληρώσει το επίσημο αντρικό ντύσιμο. Υπάρχουν πολλά μοντέρνα χρώματα όπως είναι το μπεζ που ταιριάζει άνετα με ανοιχτόχρωμα κοστούμια και πουκάμισα. Το ημίπαλτο αποτελεί μία ακόμα τάση της τελευταίας 2ετίας στις ηλικίες 25 -35 και το καφέ είναι το κυρίαρχο χρώμα για ένα αέρινο στυλ.

Για μια πιο τολμηρή εμφάνιση, αναμείξτε διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε μεταξύ τους για να δημιουργήσετε μια μοναδική χρωματική παλέτα.

Συνδυασμοί για Casual Ρούχα

Όταν απλώς θέλετε να βγείτε ένα καφέ με φίλους, να κάνετε μία επίσκεψη σε συγγενή ή να πεταχτείτε μέχρι το Supermarket η αγορά Casual ρούχων αποτελεί την ιδανική λύση. Απαραίτητο συστατικό της γκαρνταρόμπας σας θα πρέπει να αποτελέσει ένα τζιν.

Φοριέται από τα 15 μέχρι τα 75 σας και δε θα σας απογοητεύσει ποτέ. Αυτό συμβαίνει γιατί ταιριάζει σχεδόν με όλα τα χρώματα παπουτσιών αλλά και μπλούζας. Ένα t-shirt ανοιχτόχρωμα σε αποχρώσεις γαλάζιου, ή φούξια θα δώσουν ένταση αρκεί να προτιμήσετε ουδέτερο χρώμα παντελονιού.

Τα αθλητικά παπούτσια είναι η επόμενη επένδυση που θα σας δώσει άνεση στις καθημερινές σας μετακινήσεις αλλά και στυλ λόγω πληθώρας χρωμάτων. Επιλέξτε τα σε άσπρο χρώμα σε περιστάσεις που απαιτούν κοινωνικοποίηση για να δείξετε την καλή σας διάθεση. Το μπλε και το μαύρο είναι 2 ακόμα κλασσικά χρώματα που θα ταιριάξουν εύκολα με μία φόρμα σε πιο σκούρα χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε λευκά sneakers για ένα αναβαθμισμένο look με ένταση.

Επιλογή χρωμάτων με βάση τον σωματότυπο

Αν το σωματότυπο που είναι στυλ «τρίγωνο» (ανοιχτή πλάτη, λεπτή μέση) τότε σίγουρα μπορείτε να δοκιμάσετε στενά τζιν και μπλουζάκια. Τα ανοιχτά χρώματα αλλά και το λευκό αποτελούν ιδανική επιλογή για το πάνω μέρος του σώματος. Όσο για το παντελόνι, το τζιν είναι κλασσική επιλογή αλλά σίγουρα μπορείς να φορέσεις και ένα μαύρο παντελόνι.

Αν είσαι αρκετά αδύνατος μπορείς να επιλέξεις ένα πουκάμισο σε ανοιχτό χρώμα που θα δώσει όγκο στους ώμους σου και θα φαίνεσαι περισσότερο μυώδης. Τώρα που μπήκε ο χειμώνας μπορείς να δοκιμάσεις στρώσεις ρούχων.

Μία λευκή κοντομάνικη, μία μπεζ πλεκτή και ένα μαύρο μπουφάν και θα έχεις έναν υπέροχο συνδυασμό. Για τους εύσωμους, το μυστικό είναι οι κάθετες ρίγες στα ρούχα ώστε να δώσετε μήκος στο σώμα και να τραβήξετε τα βλέμματα στο ύψος σας. Τα σκούρα χρώματα συχνά αδυνατίζουν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα φοράτε μόνο μαύρο.

Το ανδρικό ντύσιμο απαιτεί δημιουργικότητα αλλά και στοιχειώδη αντίληψη των χρωμάτων. Διαφορετικά υφάσματα θα σας δώσουν διαφορετική αίσθηση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα χρώματα όμως είναι το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος όταν βλέπετε ένα φορεμένο ρούχο. Πειραματιστείτε με διαφορετικούς συνδυασμούς και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!