1100 θερμιδεσ την ημερα | συμπτωματα πολυποδα εντερου | αεροβια ασκηση στο σπιτι | διατροχαντήριο κάταγμα

Ροδάκινο


Τα ροδάκινα είναι όξινα και γλυκά και θερμαίνουν τον οργανισμό, μειώνουν το Vata και αυξάνουν το Pitta. Η μικρή κατανάλωση (ένα με δύο την εβδομάδα) είναι εντάξει και για τα υδάτινα άτομα, αλλά η πιό συχνή θα αυξήσει το Kapha και μπορεί να φέρει εκκρίσεις από τη μύτη και τους βρόγχους.

Τα ροδάκινα βοηθούν στην αντιμετώπιση των λίθων των νεφρών και της χολής και καθαρίζουν το έντερο από παράσιτα και τοξίνες. Είναι ιδανικά για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας και ο χυμός του ροδάκινου μαζί με μία "πρέζα" από σκόνη κάρδαμου και κορίανδρου βοηθάει στην αντιμετώπιση της υπέρτασης.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.