απολύμανση | αμυλαση | πανοραμικη | ηπατιτιδα συμπτωματα | μυικη μαζα στις κνημες | αυτοανοσο

Πεπόνι


Το πεπόνι είναι γλυκό και δροσιστικό για τον οργανισμό, αλλά θεωρείται σαν ένα από τα πλέον δύσπεπτα και "βαριά" φρούτα. Έχει διουρητική δράση και ηρεμεί το Vata και το Pitta, αυξάνοντας το Kapha.

Συστήνεται σε άτομα που υποφέρουν από δερματικά προβλήματα (έκζεμα, ακμή, κλπ), διάφορα ουρολογικά προβλήματα με συχνές κυστίτιδες και ουρηθρίτιδες καθώς και σε περιπτώσεις ουλίτιδας. Η φλούδα από το πεπόνι τονώνει το δέρμα και μπορεί κανείς να την αφήσει για μισή ώρα στο πρόσωπο σαν μία "μάσκα" ομορφιάς. Βοηθάει επίσης στη μείωση της σμηγματόρροιας και στην ακμή της εφηβείας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.