5 λόγοι που η γυμναστική στην φύση κάνει καλό!

Τώρα που ο καιρός «γλυκαίνει» και μπορείς να χαρείς την όμορφη άνοιξη, είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τη φύση στο έπακρο και να κάνεις πραγματικότητα όλες τις δραστηριότητες που σκεφτόσουν εδώ και καιρό. Μια πολύ καλή ιδέα για δραστηριότητα είναι και η γυμναστική στη φύση, καθώς μπορεί να σου προσφέρει πολλά οφέλη, τα οποία και μπορείς να διαβάσεις παρακάτω! Είσαι έτοιμη; Let’s get physical!

Ανέβασε την αθλητική σου απόδοση

Η επαφή με τη φύση μπορεί να επιδράσει ιδιαίτερα θετικά στη διάθεσή σου και ο συνδυασμός με τη γυμναστική να επιφέρει και τα τέλεια αποτελέσματα στην απόδοσή σου! Η επίδραση της φύσης βοηθά σημαντικά και την ψυχολογία μας, καθώς μπορούμε να ξεφύγουμε από τον κλειστό χώρο του γυμναστηρίου και να εισπνεύσουμε καθαρό αέρα. Αν ανήκεις στην κατηγορία των fit freaks, η επαφή με το όμορφο, φυσικό περιβάλλον θα σε βοηθήσει να δώσεις boost στην ενέργειά σου και να πετύχεις το καλύτερο ρεκόρ!

Κάνει καλό και στο… πορτοφόλι σου!

Το να αποφύγεις για λίγες μέρες τον χώρο του γυμναστηρίου, δεν θα βοηθήσει μόνο τη διάθεση και την ευεργετική επαφή σου με τη φύση. Θα σου δώσει και την ευκαιρία να κάνεις οικονομία, γλιτώνοντας τις συνδρομές. Έτσι η γυμναστική στη φύση είναι άλλος ένας καλός λόγος για να συμμαζέψεις λιγάκι τα οικονομικά σου και να επενδύσεις σε άλλα πράγματα, όπως στον εξοπλισμό και την γυμναστηριακή σου ένδυση.

Ευκαιρία για ανανέωση στο αθλητικό σου outfit

Πέρα από όλες τις άλλες ευεργετικές ιδιότητες, η γυμναστική σε εξωτερικό χώρο σε βοηθά να αλλάξεις περιβάλλον αλλά και… αθλητικά outfits! Μπορείς να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν στο είδος της άθλησης, όπως άνετα sneakers, ζακετα φουτερ γυναικεια για τις πιο δροσερές μέρες, αλλά και αθλητικά κολάν για στυλ και ευελιξία! 

Ελευθερία… ξανά!

Η γυμναστική στην ύπαιθρο σού προσφέρει και πάλι το συναίσθημα της ελευθερίας που έχεις τόσο ανάγκη. Αν θέλεις να το νιώσεις σε όλο σου το είναι, μπορείς να επιλέξεις το τρέξιμο αλλά και τη yoga, που αποτελούν τα κυρίαρχα είδη γυμναστικής που συνδέονται με την ελευθερία του σώματος αλλά και του πνεύματος. Νιώσε ελεύθερη και δυνατή, δίνοντας το καλύτερο boost στον οργανισμό σου!

Πιο έντονη καύση θερμίδων

Κάτι που ίσως να μην ήξερες, είναι ότι σε εξωτερικό χώρο, και ειδικά στη φύση, μπορείς να κάψεις, μέχρι και 5% με 7% μεγαλύτερο ποσοστό θερμίδων, από ότι καις στο γυμναστήριο. Αυτό συμβαίνει διότι στον εξωτερικό χώρο έχει πάρα πολλές επιλογές που δεν υπάρχουν σε ένα γυμναστήριο, ενώ παράλληλα ο καθαρός αέρας, ο τέλειος καιρός και άλλοι εξωτερικοί παράγοντες βοηθούν το σώμα να κατορθώσει πολύ καλύτερη καύση θερμίδων.

Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας την άσκησή σου και να χαρείς τον τέλειο καιρό, με άθληση και θετική διάθεση!

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!