πονος στο χονδρο της μυτης | πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας | aerobia gymnastikh

Κλιματολογικές επιρροές


Vata

Τα αέρινα άτομα κρυώνουν πολύ και έτσι αναζητούν τα ζεστά κλίματα, "κυνηγούν" τη θερμότητα και διαλέγουν για τόπο διακοπών τη θάλασσα όπου και απολαμβάνουν με τις ώρες τον ζεστό ήλιο. Τον χειμώνα γενικά νιώθουν άσχημα, ντύνονται πολύ και αναζητούν θέσεις κοντά στο καλοριφέρ του σπιτιού.

Pitta

Το ζεστό κλίμα κάνει τα πύρινα άτομα να υποφέρουν και να θέλουν να κοιμούνται "αγκαλιά" με ένα κλιματιστικό μηχάνημα για να έχουν μόνιμα δροσιά. Ακόμη και τον χειμώνα θα κοιμηθούν με ελάχιστα σκεπάσματα, ή θα αφήσουν το παράθυρο στην κρεββατοκάμαρά τους ανοικτό.

Για τις διακοπές τους διαλέγουν το βουνό, όπου η δροσιά τους αναζωογοννεί και τους φτιάχνει το κέφι. Εάν αναγκαστούν να πάνε σε ζεστή περιοχή, θα έχουν ένα συνεχή εκνευρισμό.

Kapha

Οι υδάτινοι τύποι, είναι άτομα που αντέχουν γενικά τις ακραίες θερμοκρασίες, άν και προτιμούν και αυτά τη ζέστη. Το σημαντικότερο που τους ενοχλεί είναι η υγρασία την οποία αποφεύγουν με κάθε τρόπο.

Είτε πρόκειται για την υγρασία από τις βροχές του χειμώνα, είτε είναι η υγρασία μερικών παραθαλάσσιων περιοχών το καλοκαίρι, η κατάσταση αυτή τους αποδιοργανώνει και τους ταλαιπωρεί.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.