Η γυάλινη φιάλη είναι must!

Αναμφίβολα το πιο διαδεδομένο υλικό στη βιομηχανία της συσκευασίας και ότι πιο αξιόπιστο για τους καταναλωτές. 100% αγνό, αβλαβές για το περιβάλλον και ισχυρός σύμμαχος της υγείας μας. Το γυάλινο μπουκάλι εγγυάται για τη ποιότητα του νερού που αποθηκεύουμε.

5 λόγοι για να το εμπιστευτείτε με κλειστά μάτια :

1) Δεν αλλοιώνει το περιεχόμενό του 

Το γυαλί συνιστά αδρανές υλικό, συνεπώς ούτε αλληλεπιδρά, ούτε αλλοιώνει το περιεχόμενό του. Λόγω της ιδιαίτερης σύστασής του, είναι αδιαπέραστο προσφέροντας εξαιρετική αντίσταση στις χημικές ουσίες του περιβάλλοντος που μπορούν να επηρεάσουν το νερό μας. Δεν αλλάζει τίποτα στη γεύση και την οσμή, ενώ τα πολύτιμα στοιχεία διατηρούνται στο ακέραιο.

Η γυάλινη φιάλη είναι must!

2) Είναι απόλυτα φυσικό 

Το γυαλί δεν φτιάχνεται από πετροχημικά παράγωγα. Περιέχει μόνο τρείς σημαντικές πρώτες ύλες που βρίσκονται σε αφθονία: άμμο, ανθρακική σόδα και μαρμαρόσκονη. 

3) Υλικό ειδικών συνθηκών και υψηλών απαιτήσεων.

Είναι απόλυτα ασφαλές και κατάλληλο για ψυγεία και φούρνους μικροκυμάτων, ενώ η σύστασή του δεν φθείρεται ακόμα και μετά από χρόνια χρήση. Θεωρείται το πιο αξιόπιστο και υγιές υλικό συσκευασίας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως χρησιμοποιείται σε εργαστηριακές και ιατρικές εφαρμογές καθώς προστατεύει από βιολογικές και χημικές επιδράσεις.

4) Φιλικό προς το περιβάλλον.

Συνιστά ένα από τα 100% ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας. Μια γυάλινη φιάλη μπορεί να πάει από έναν κάδο ανακύκλωσης στο ράφι ενός πολυκαταστήματος σε διάστημα μόλις 30 ημερών. Είναι αξιοσημείωτο το ότι η παραγωγή ανακυκλωμένου γυαλιού απαιτεί 40 % λιγότερη ενέργεια απ’ ότι όταν κατασκευάζεται το γυαλί εκ νέου από πρώτες ύλες.

5) Καθαρίζεται εύκολα 

Οι γυάλινες φιάλες μπορούν να καθαριστούν και να αποστειρωθούν εύκολα έτσι ώστε να μην δημιουργούνται εστίες μικροβίων. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα πλαστικά, τα γυάλινα μπουκάλια μας παρέχουν την δυνατότητα να τα γεμίζουμε ξανά και ξανά χωρίς φόβο μολύνσεων.

Οι Fralexperts προτείνουν:

Η γυάλινη φιάλη είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος αποθήκευσης του νερού σας. Αντικαταστήστε τα πλαστικά μπουκάλια με γυάλινα για να απολαμβάνετε το νερό σας στη καλύτερή του μορφή.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση