τι μπορει να σημαινει ο αποκλεισμοσ αριστερου σκελουσ στο ηκγ | τσιμπηματα αριστερα στο στηθος

Αμμοβολή


Άλλες ονομασίες

Prophy-Jet.

Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Οι συσκευές αμμοβολής είναι ειδικές συσκευές που χρησιμοποιούνται κυρίως για τη αφαίρεση των χρωστικών από τις επιφάνειες των δοντιών. Λειτουργούν με απευθείας βολή σόδας με τη μορφή λεπτόκοκκης σκόνης.

Οι συσκευές αμμοβολής χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση των χρωστικών από την αδαμαντίνη (σμάλτο) των δοντιών. Για τον σκοπό αυτό γίνεται απ’ ευθείας βολή σόδας με τη μορφή λεπτόκοκκης σκόνης δια μέσου ρεύματος αέρα και νερού. Βοηθά πολύ στην απομάκρυνση χρωστικών από ευαίσθητα δόντια, από περιοχές των δοντιών που οι χρωστικές προσκολλούνται πολύ σταθερά (μασητικές επιφάνειες), καθώς και στην αφαίρεση των χρωστικών που προκαλούνται από το κάπνισμα. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι η αμμοβολή δεν απομακρύνει την πλάκα από τις επιφάνειες των δοντιών αλλά αποκλειστικά και μόνο τις χρωστικές. Η πλάκα απομακρύνεται με τα ειδικά χειροκίνητα εργαλεία και τους υπέρηχους. Η αμμοβολή τέλος δεν προκαλεί βλάβες στα δόντια.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.