Το Υπ. Υγείας δεν θα ‘πάει’ διακοπές.

Το Υπ. Υγείας δεν  θα 'πάει' διακοπές.Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός των μεταρρυθμίσεων που είναι απαραίτητοι στο χώρο της υγείας και θα ακολουθήσει η φάση του διαλόγου με τους εμπλεκόμενους φορείς δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε από τη Θεσσαλονίκη, όπου είχε συναντήσεις με διοικήσεις νοσοκομείων, νομάρχες, εκπροσώπους εργαζομένων και επισκέφτηκε και τα νοσοκομεία της πόλης, ότι η μεταρρύθμιση του ΕΣΥ θα διασφαλίσει το δημόσιο χαρακτήρα της παροχής υπηρεσιών υγείας και δεν θα αφήνει χώρο για ανεξέλεγκτη δράση του ιδιωτικού τομέα, όπως συμβαίνει σήμερα. Ακόμη ανέφερε ότι η λειτουργία του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου” έχει φθάσει στο 60%, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο που θα ανεβάσει το επίπεδο νοσοκομειακής περίθαλψης της περιοχής.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου πού δόθηκε χθές ανακοινώθηκαν 3.000 προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού για όλα τα νοσοκομεία της χώρας, μέσω κοινοτικού προγράμματος, καθώς και σε απάντηση ερωτήσεων αναφέρθηκε στο πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων και στη δημιουργία τραυματολογικών κέντρων σε κρίσιμα σημεία της χώρας.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση