σημειο murphy | β αιμολυτικός στρεπτόκοκκος και εγκυμοσυνη | ακμη απο αγχος | συμπτωματα λοιμωξης

Η κυβέρνηση στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειεςΤην αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης προς τις οικογένειες των πολυτέκνων εξέφρασε ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης, με μήνυμά του προς το Συνέδριο της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη.

Στο μήνυμα του ο κ. Σημίτης εξήρε το ρόλο της πολύτεκνης μητέρας και τόνισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει με μέτρα τόσο φορολογικού όσο και εισοδηματικού χαρακτήρα, να στηρίζει τις οικογένειες αυτές.

Οπως επισημαίνει ο κ. πρωθυπουργός, η δέσμη μέτρων που αποτελεί το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης προνοεί για τις πολύτεκνες οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, ενώ η δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών σε όλη τη χώρα και ο θεσμός του ολοήμερου νηπιαγωγείου θα βοηθήσουν σημαντικά τις πολύτεκνες μητέρες.

Εγγραφή!
Για να λαμβάνετε κάθε μέρα όλα τα άρθρα του Care στο email σας, γραφτείτε στο NewsLetter του Care. Διαγραφή ανά πάσα στιγμή με ένα click.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2017 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.