ουρικο οξυ εγκυμοσυνη | ασθενειες σκυλων | ακτινογραφια μεσοθηλιωμα | παυσιπονα για πλευρα

CareHub: αυτόματος μετρητής υγείας ελληνικής κατασκευήςΠηγή: δελτίο τύπου CareHub

Μια ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί στο χώρο της υγείας και της πρόληψης κάνοντας ένα βήμα προς τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου:

Η Intelligent Media κατασκευάζει και διαθέτει το CareHub, έναν αυτόματο σταθμό μέτρησης υγείας, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στον καθένα από εμάς να χρησιμοποιήσει μετρητικές συσκευές ακριβείας για να παρακολουθεί την υγεία του.

Ο σταθμός CareHub παρέχει τις παρακάτω μετρήσεις:

  • αρτηριακή πίεση και καρδιακοί παλμοί
  • Ποσοστό οξυγόνου στο αίμα
  • λιπομέτρηση
  • σωματικό βάρος και δείκτης μάζας σώματος BMI
  • δυσχρωματοψία

Όλα αυτά μέσα σε 10 λεπτά με το πάτημα του κατάλληλου κουμπιού στην οθόνη αφής χωρίς τη βοήθεια κάποιου εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.

Ο σταθμός CareHub έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ενορία Αγίου Αθανασίου στο Χαλάνδρι σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στην υγεία (17-18-19/1), όπου παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης. Εκατοντάδες κόσμου έκαναν τις μετρήσεις τους και χρησιμοποίησαν αυτό το χρήσιμο εργαλείο πρόληψης που ήρθε να συμβάλει στην ενδυνάμωση την συνείδησης του κοινού γύρω από την υγεία.

Ο σταθμός CareHub στην ενορία Αγίου Αθανασίου

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.carehub.gr.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.