τι ειναι η ασθενεια για την παραδοσιακη κινεζικη ιατρικη | φυσικοθεραπεια με μαγνητικα πεδια

Οικολόγοι Πράσινοι - Ευρωβουλή: όχι στη διάλυση των υπηρεσιών υγείαςΠηγή: Οικολόγοι Πράσινοι

Τα προβλήματα του συστήματος υγείας στην Ελλάδα εξαιτίας της κρίσης αλλά και των πολιτικών που εφαρμόζονται, επαναφέρει με νέα ερώτησή του προς την Κομισιόν ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων / Ομάδα των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο. Ζητάει να μάθει τη θέση της Κομισιόν σχετικά με το κλείσιμο των 5 νοσοκομείων στην Αττική και την συνεχιζόμενη κατάρρευση του συστήματος υγείας στην Ελλάδα και πώς αυτή συνάδει με "τον στόχο του Πολυετούς Προγράμματος Δράσης της ΕΕ στον τομέα της υγείας 2014-2020 για πρόσβαση ΟΛΩΝ των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας".

Όπως αναφέρει ο Νίκος Χρυσόγελος στην ερώτησή του "η δημοσιονομική πολιτική πλήττει βίαια τις πολιτικές συνοχής και υγείας, αντί να συμβάλει στον εξορθολογισμό τους. Πρόσφατα έκλεισαν 5 νοσοκομεία στην Αττική για να τεθούν σε διαθεσιμότητα -κινητικότητά οι εργαζόμενοι. Ένα από αυτά, το Γεν. Νοσοκομείο Πατησίων, παρείχε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών προς 1.000.000 κατοίκους μιας ευρύτερης περιοχής, υπηρεσίες, όπως το ιατρείο πόνου, που δεν παρέχονται αλλού, ενώ είχε υγιή οικονομικά και μηδενικά χρέη. 40.000 υπογραφές πολιτών κι ομόφωνα τα Δημοτικά Συμβούλια Αθηναίων, Αγ. Αναργύρων, Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο".

Αναλυτικά η ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο εδώ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.