είδη βρογχικόυ άσθματος | χαμπουργκερ θερμιδες | καλοηθης ογκος στο στομαχι | τρανσαμινασες

Καταγγελία για κάμερες παρακολούθησης στο νοσοκομείο ΡεθύμνουΠηγή: Rethemnos.gr

Την απόφαση του διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου να τοποθετήσει κάμερες σε χώρους του νοσοκομείου καταγγέλλουν με σκληρή γλώσσα οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του Γ.Ν. Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η πρακτική αυτή είναι παράνομη ενώ σκοπός της θεωρείται η «κατασκευή επίορκων υπαλλήλων» προς απόλυση, παραγνωρίζοντας οτι «χάρη στην ανιδιοτέλεια και το ενδιαφέρον των εργαζομένων λειτουργούν ακόμα τα νοσοκομεία της χώρας».

Οι εργαζόμενοι αναφέρουν στην επιστολή τους οτι δεν θα ανεχθούν την κατάσταση αυτή και καλούν την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου να αντιδράσει.

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία εδώ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.