σπληνεκτομη | προγναθισμος αντιμετωπιση | απονευρωση | ειδικό βάρος ούρων αποιο διαβήτη | τρανσαμινάσες

Νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στο Νοσοκομείο ΚαλαμάταςΠηγή: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Υπογράφηκαν οι συμβάσεις και παραλαμβάνεται από το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας μέσα στον Αύγουστο σημαντικό τμήμα του ενταγμένου στο ΠΕΠ Πελοποννήσου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Ειδικότερα μέσα στην επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνονται δύο (2) σύγχρονα φορητά συστήματα υπερηχοτομογραφίας προϋπολογισμού 70.000€ τα οποία θα καλύψουν ανάγκες της γυναικολογικής και ουρολογικής κλινικής.

Ταυτόχρονα η Οφθαλμολογική Κλινική ενισχύεται με ένα ακόμη ιατρικό μηχάνημα το YAG LASER το οποίο με τις υπηρεσίες που προσφέρει θα συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση της όρασης για πολλούς ασθενείς.

Στα τέλη του μήνα – αρχές Σεπτεμβρίου το Νοσοκομείο Καλαμάτας παραλαμβάνει ένα σύγχρονο ψηφιακό ακτινολογικό προϋπολογισμού 320.000 € με πολλαπλά οφέλη για τους ασθενείς και για το Νοσηλευτικό μας Ίδρυμα. Συγκεκριμένα πολύ λιγότερη ακτινοβολία στους εξεταζόμενους, λιγότερος χρόνος εκτέλεσης της εξέτασης, δυνατότητα επεξεργασίας εικόνας, και ακριβούς διάγνωση όπως και μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Γεώργιος Μπέζος με αφορμή την εξέλιξη της προμήθειας του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού δήλωσε:

«Καθημερινά δικαιώνεται μια συλλογική προσπάθεια, καθημερινά προσπαθούμε για το καλύτερο στην προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους συμπατριώτες μας. Ο αγώνας για καλύτερη υγεία είναι διαρκής, συνεχής και χωρίς τέλος. Μπροστά μας έχουμε ακόμη πολύ δουλειά. Έτσι θα προχωρήσουμε και στο μέλλον. Η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στη Μεσσηνία αποτελεί για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ το βασικό στρατηγικό μας στόχο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου για τη δουλειά και την αποτελεσματικότητά τους«.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.