πως ειναι η σκωλικοιδις αποφυση | hba αιμοσφαιρινη | αυστραλιανο | νεφρικη ανεπαρκεια σε σκυλο

Δηλώσεις Στεφανή για την πτώση του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒΤη βαθειά τους λύπη για την πτώση του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ και τον θάνατο 5 ανθρώπων εξέφρασαν με δηλώσεις τους ο νέος υπουργός Υγείας κ. Κώστας Στεφανής και ο υφυπουργός Υγείας κ. Εκτορας Νασιώκας.

Ο υπουργός Υγείας ζήτησε να ερευνηθεί το θέμα σε βάθος ώστε να βρεθεί τι πραγματικά έφταιξε για την απώλεια ανθρωπινων ζωών, ενώ ο κ. Νασιώκας τόνισε ότι θα πρέπει να τηρούνται οι όσο το δυνατόν πιο αυστηρές προδιαγραφές, ώστε να μην κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές στην προσπάθεια να σωθούν κάποιοι συνάνθρωποί μας.

Την ίδια ώρα τραγικές συμπτώσεις, όπως αποκαλύπτεται, οδήγησαν βήμα – βήμα τα δύο από τα θύματα του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ, στην μοιραία πτήση.

Ο γιατρός του ΕΚΑΒ Χρήστος Αντύπας είχε έρθει στη Ρόδο το περασμένο Σάββατο αντικαθιστώντας τον συνάδελφό του Γιάννη Χειμωνάκη, ο οποίος έλειπε με ρεπό τεσσάρων ημερών. Το ταξίδι αυτό, που έκανε ο άτυχος γιατρός Χρ. Αντύπας με το ελικόπτερο, ήταν το πρώτο του με το ΕΚΑΒ της Ρόδου και αποδείχθηκε μοιραίο. Ο Αντύπας υπηρετούσε στο ΕΚΑΒ της Αθήνας.

Τραγική είναι και η περίπτωση του νοσηλευτή Λευτέρη Φερεντίνου, ο οποίος υπηρετούσε αρχικά ως οδηγός σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και εδώ και δύο χρόνια μετείχε στις διακομιδές ασθενών με τα ελικόπτερα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.