σκοληκοειδ | Καρδιακη συστολη | αντιτετατινικος που γίνεται; | κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις | ygia-kisti-sto-ipar

Ποινική δίωξη για την πτώση του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ στο ΣούνιοΠοινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής (κακούργημα) και παραβίασης καθήκοντος (πλημμέλημα), άσκησε ο εισαγγελέας Δημήτρης Ασπρογέρακας για την υπόθεση της πτώσης του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ τον περασμένο Ιανουάριο, νότια του Σουνίου, που κόστισε τη ζωή των πέντε επιβαινόντων.

Ο εισαγγελέας επόπτευσε προκαταρκτικής εξέτασης που διενέργησε το Λιμεναρχείο Λαυρίου από τα στοιχεία της οποίας το δυστύχημα φέρεται να οφείλεται στις εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαβιβαστεί το πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων, ώστε να εξακριβωθεί αν το ελικόπτερο παρουσίαζε τεχνικά προβλήματα.

Την υπόθεση θα αναλάβει τακτικός ανακριτής, ο οποίος θα αξιολογήσει τα στοιχεία και θα προσωποποιήσει τις κατηγορίες.

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί το απόγευμα της 14ης Ιανουαρίου από την Πάτμο με προορισμό την Αθήνα, για την μεταφορά σε νοσοκομείο του 65χρονου Β. Αγαπητού.

Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες ήταν οι Αντόνιο Βακάρι κυβερνήτης, Π. Καταβέλης συγκυβερνήτης, Σοφία Μπεφόν γιατρός και ο διασώστης Γ. Λεβετζιώτης.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.