ομφαλοκηλη | κηλη αυχενα α5-α6 βελονισμος | που βρισκεται ο πυελος | αντιβιωση και red bull

Κινητό, TV και οθόνη Η/Υ βλάπτουν την ανδρική γονιμότηταΕχθροί της ανδρικής γονιμότητας φαίνεται να είναι η τηλεόραση, τα κινητά τηλέφωνα και οι οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύμφωνα με μελέτες, οι οποίες δείχνουν ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ανθρώπινη γονιμότητα, πενταπλασιάζοντας το ρυθμό φθοράς των σπερματικών κυττάρων.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσαν σε συνέντευξη τύπου, που έδωσαν οι διοργανωτές του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Χειρουργικής Ανδρολογίας και Γεννητικών Οργάνων, το οποίο πραγματοποιείται στη Μύκονο από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου.

Οι επιστήμονες υπογράμμισαν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν σήμερα 300.000 υπογόνιμα ζευγάρια, τα οποία δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά λόγω προβλημάτων γονιμότητας, ενώ 400.000 άνδρες έχουν στυτική δυσλειτουργία από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η ερωτική ζωή των Ελλήνων σκιάζεται από σύννεφα, καθώς μία στις τέσσερις γυναίκες και ένας στους δέκα άνδρες δεν είναι ικανοποιημένοι με την εξωτερική τους εμφάνιση, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται αρνητικά και η σεξουαλικότητά τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.