γρομπαλακι στα εξωτερικα χειλη | ασπιρίνη παρενέργειες | βρογχοσκόπηση πνεύμονα | δελτοειδης μυς τραυματισμος

Ο Μπους κήρυξε τον πόλεμο και στην παχυσαρκίαΜετά τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ο πόλεμος κατά της ...παχυσαρκίας. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, λάτρης ο ίδιος του τζόκινγκ, αποφάσισε να προσπαθήσει προσωπικά να πείσει τους συμπατριώτες του να χάσουν βάρος και να ανακαλύψουν τα οφέλη της γυμναστικής.

Ο κ. Μπους θα ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα ένα πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης ώστε οι Αμερικανοί να γίνουν ένας λαός πιο μυώδης και με καλύτερη υγεία, όπως είπε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου κ. Αρι Φλέισερ.

Ο πρόεδρος θα δώσει ο ίδιος το παράδειγμα καθώς στις 22 Ιουνίου θα οργανώσει έναν αγώνα μήκους 3 μιλίων (4,8 χιλιόμετρα) κοντά στο Λευκό Οίκο. Στην κούρσα αυτή θα προσκαλέσει να συμμετάσχουν τα μέλη της κυβέρνησης και το προσωπικό του Λευκού Οίκου. Οι γυναίκες υπάλληλοι, με επικεφαλής την πρώτη κ. Λόρα Μπους, θα κάνουν τη δική τους πορεία, καλύπτοντας όμως τη μισή απόσταση σε σχέση με τους άνδρες.

Την προηγούμενη ημέρα ο κ. Μπους θα επισκεφτεί το Ορλάντο της Φλόριντα για να μιλήσει σε ηλικιωμένους για τα οφέλη της άσκησης στη μακροζωία.

Ο κ. Φλέισερ υπογράμμισε ότι περίπου οι μισοί Αμερικανοί δεν γυμνάζονται ποτέ και για το 70% του πληθυσμού η άσκηση είναι μια σπάνια δραστηριότητα. Κάθε χρόνο 300.000 Αμερικανοί πεθαίνουν από παχυσαρκία και 1,7 εκατομμύρια χάνουν τη ζωή τους από ασθένειες που συνδέονται με την παχυσαρκία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.