κακωση εσω μηνισκου | περιαρθριτιδα ωμου | αντιδραστική δερματιτιδα σε σκύλο | εξανθηματα ιλαρας | αρτιριτιδα

Συναυλία για τα παιδιά της Παλαιστίνης στον ΠειραιάΤέσσερις σημαντικοί καλλιτέχνες, ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις σε μία συναυλία που θα δοθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στο Κατράκειο Θέατρο του Πειραιά, προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν στα παιδιά της Παλαιστίνης.

Τη συναυλία διοργανώνουν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα, η "Πειραιώς Πολιτεία" και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Βρεφονηπιαγωγών. Στόχος των διοργανωτών, όπως τόνισαν σε συνέντευξη Τύπου, είναι τα έσοδα να καλύψουν τις ανάγκες σε εμβόλια, φάρμακα, ιατρικό εξοπλισμό, ανάγκες που το τελευταίο διάστημα είναι πολύ έντονες.

Οπως τόνισαν η συναυλία για τα παιδιά της Παλαιστίνης, είναι μία γέφυρα για όλα τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο. Την συναυλία θα διευθύνει η Λαϊκή Ορχήστρα ''Μίκης Θεοδωράκης''. Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Στο χώρο της συναυλίας, στο Κατράκειο Θέατρο, θα υπάρχει μεγάλη έκθεση ζωγραφικής παιδιών της προσχολικής ηλικίας, με θέμα την ειρήνη για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.