οστο λαγγονι | πνευμονες παθησεις | αρρυθμιες αιτιες | ασταθησ στηθαγχη | ποσες θερμιδες ειναι ενα κιλο

Δηλώσεις Β. Παπανδρέου για την Παγκόσμια Ημέρα ΠεριβάλλοντοςΤην ανάγκη να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες και την ατομική τους ευθύνη για την προστασία του περιβάλλοντος, επεσήμανε με δηλώσεις της η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, κ. Βάσω Παπανδρέου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Η κυρία Παπανδρέου, αναφερόμενη, γενικότερα, στα έργα που εκτελούνται στην Αττική, τόνισε ότι με αυτά θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση στο κυκλοφοριακό, άρα θα επέλθει βελτίωση και στο νέφος, στο οποίο το κυκλοφοριακό έχει μεγάλη συμμετοχή.

Είπε, επίσης, ότι το πράσινο θα αυξηθεί σημαντικά στην Αττική, ενώ, απαντώντας σε παρατήρηση δημοσιογράφου, είπε πως, όταν εκτελούνται μεγάλα έργα, είναι λογικό να κόβονται και κάποια δέντρα, στη θέση των οποίων όμως φυτεύονται πολύ περισσότερα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.