μυς ποδιων | σκορδο υποταση | αυχενικο συμπτωματα εμβοες | Υποπλασια ρινικου κολπου | ασθενειες γατας

Καπνίζουν για να μην παχύνουνΤο 90% των γυναικών στην Βραζιλία καπνίζουν προκειμένου να μην παχύνουν, σύμφωνα με τα στοιχεία ιατρικής έρευνας, που πραγματοποιήθηκε από το Καρδιολογικό νοσοκομείο του Σάο Πάολο. Ετσι η ιδιαίτερη εμμονή με το καλλίγραμμο σώμα που έχουν οι γυναίκες στη χώρα αυτή ίσως αποβεί μοιραία για την υγεία τους.

Αυτό που οδηγεί ένα άτομο να τρώει πολύ είναι συνήθως το άγχος και εάν κάποιος καπνίζει διοχετεύει το άγχος αυτό στο τσιγάρο και έτσι δεν καταναλώνει τροφή, δηλώνει η κ. Σίλβια Κιούρι Ισμέλ, συντονίστρια της έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε 100 καπνιστές , εκ των οποίων οι 50 γυναίκες.

Οι γυναίκες στη Βραζιλία αντιστέκονται στην προοπτική να κόψουν το κάπνισμα περισσότερο από τους άνδρες . Το Εθνικό Κέντρο για τον καρκίνο ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των ανδρών καπνιστών έχει μειωθεί κατά 14,7% από το 1989 μέχρι το 2000, ενώ στην ίδια περίοδο ο αριθμός των γυναικών πού έκοψαν το κάπνισμα περιορίζεται στο 3,5%.

Ξέρω ότι το κάπνισμα κάνει κακό, αλλά δεν θέλω να το κόψω γιατί έτσι χάνω βάρος'', δήλωνει η 23χρονη Ταίς Θόρμαν, μοντέλο και προσθέτει ότι όταν πεινάει ανάβει ένα τσιγάρο και πίνει έναν καφέ.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.