τι σημαινει το παρατεταμενο βλεμμα δυο ατομων; | αντισωματα cmv igg τι ειναι | ψωριαση σκυλου

Το 80% των χρηστών του Internet επισκέπτεται συχνά sites για την ΥγείαΤα site για την υγεία προτιμούν όλο και περισσότεροι Αμερικανοί προκειμένου να ενημερωθούν, καθώς τα επισκέπτονται το 80% των χρηστών του διαδικτύου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ.

110 εκατομμύρια ενήλικες αναζήτησαν πληροφορίες σχετικά με την υγεία σε διάφορα Web sites το 2001, με συχνότητα τρεις περίπου φορές τον μήνα. Το 1998 τα άτομα αυτά ήταν μόλις 54 εκατομμύρια.

Οι μηχανές αναζήτησης αποτελούν το σημείο εκκίνησης των περισσότερων χρηστών, καθώς με αυτό τον τρόπο μπορεί να βρει κάποιος πολλά sites σχετικά με το θέμα για το οποίο αναζητά πληροφορίες.

Τα διάφορα portals για την υγεία αποτελούν την δεύτερη επιλογή, ενώ λιγότεροι είναι αυτοί που προτιμούν να ενημερώνονται από κάποιο συγκεκριμένο site ή αναζητούν τις πληροφορίες που θέλουν σε μεγάλα sites (π.χ. Yahoo), τα οποία διαθέτουν και τομέα σχετικό με την υγεία.

Τα αποτελέσματα αναδεικνύουν την ανάγκη των ανθρώπων για πληρέστερη ενημέρωση σε θέματα που τους απασχολούν έντονα, καθώς το Ιντερνετ, μπορούμε να το παρομοιάσουμε με μία τεράστια βιβλιοθήκη, η οποία όμως δεν μπορεί να αναπληρώσει σε καμία περίπτωση την προσωπική σχέση γιατρού - ασθενή. Από την άλλη πλευρά αυξάνεται σημαντικά και η ευθύνη των sites αυτών για έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.