ατοπια | μπριαμ θερμιδες | τραυματικο ινωμα | rubella igg θετικο | υποταση

Συνεχίζει να κτυπά η καρδιά του Νικόλα ΔημαράΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεταμόσχευση της καρδιάς του άτυχου Νικόλα Δημαρά που εξέπνευσε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αθήνα, μετά από τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα και την παραμονή του για μια εβδομάδα στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν σε κωματώδη κατάσταση. Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε στην καρδιοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου "Γ.Παπανικολάου", σ΄έναν 36χρονο κτηνοτρόφο το απόγευμα της Δευτέρας.

Τα όργανα του παιδιού του προσέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Δημαράς μετά τη γνωστοποίηση του κλινικού θανάτου του 27χρονου παιδιού του. Η καρδιά μεταφέρθηκε με ειδική πτήση στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπου και άρχισε η επέμβαση της μεταμόσχευσης στον 36χρονο Κωνσταντίνο Κιοσσέ από την Πέλλα.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από την ιατρική ομάδα υπο τον καρδιοχειρουργό κ. Γιάννη Φεσατίδη. Ο μεταμοσχευθείς νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου και η κατάσταση του εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.