τι σημαινει ηθος | ηπατιτιδα β | αρθροπαθεια ωμου | τι είναι γοητεια | τι ειναι το ανεμογκαστρι

Δυνατότητα τεκνοποίησης και μετά τα 50 στις γυναίκες ερευνούν οι ειδικοίΣε περίπου μια δεκαετία, η πλειοψηφία των γυναικών άνω των 50 ετών θα μπορεί να τεκνοποιεί, σύμφωνα με τον κορυφαίο Αυστραλό ερευνητή του Ινστιτούτου Αναπαραγωγής του πανεπιστημίου Μόνας της Μελβούρνης, κ. Αλαν Τρούνσον.

Ο κ. Τρούνσον μιλώντας σε ειδικό συνέδριο που έγινε στο Σίδνεϊ, με θέμα τη σεξουαλική υγεία και τον οικογενειακό προγραμματισμό, δήλωσε ότι οι επιστήμονες βρίσκονται πολύ κοντά στην τελειοποίηση ενός σκευάσματος σε χάπι, που θα αυξάνει τη χρονική διάρκεια της γονιμότητας των γυναικών για τουλάχιστον μια δεκαετία.

Το χάπι αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις σύγχρονες γυναίκες που, λόγω της καριέρας που ακολουθούν, καθυστερούν να γίνουν μητέρες, δήλωσε ο Αυστραλός ερευνητής, ο οποίος πρόσθεσε ότι για να είναι αποτελεσματική η μέθοδος αυτή θα πρέπει οι γυναίκες να παίρνουν το συγκεκριμένο χάπι από την ηλικία των 20 ετών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.