ακροαστικά τι είναι | εμβολιο πνευμονιοκοκκου παρενεργειες | θα ζουμε περισσοτερο | αναρρόφηση εμβρύου

Ηλικιωμένοι ένωσαν τις μοναξιές τους"Ο έρως χρόνια δεν κοιτά" και έτσι ο κ.Βασίλης Κατσαμακίδης 74 χρόνων και η κυρία Βαλασία Σαραγιώτη 70 χρόνων ήρθαν εις γάμου κοινωνίαν, ενώπιον Θεού και ανθρώπων, στη γραφική εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα Καβάλας.

Γνωρίστηκαν στο Α΄ΚΑΠΗ της Καβάλας και το σκέφτηκαν πολύ μέχρι να φθάσουν στα σκαλιά της Εκκλησίας. Αλλά οπως εξήγησαν και δικαιολογήθηκαν η μοναξιά δεν αντέχεται κι ας λέει ο Γιάννης Πάριος ''πιο καλή η μοναξιά...''.

Η νύφη εμφανίστηκε στην Εκκλησία κάπως καθυστερημένα - συνήθεια των γυναικών- και ο γαμπρός περίμενε αδιαμαρτύρητα. Την υποδέχθηκε και την οδήγησε στο εσωτερικό του ναού, όπου τελέστηκε το μυστήριο παρουσία των οκτώ εγγονών τους και των τεσσάρων (4) δισέγγονών τους αλλά και αρκετών συγγενών και φίλων.

Μετά το ''Ησαΐα χόρευε...'' ο γαμπρός έκανε και δηλώσεις λέγοντας: ''Ο έρωτας δεν κοιτάει χρόνια. Η καρδιά μας είναι νέα και βλέπει μπροστά τη ζωή. Αγαπηθήκαμε και παντρευτήκαμε. Κι έτσι παραμερίσαμε τις μοναξιές μας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.