διαχυτη ενδαγγειακη πηξη αιτια | σαλιο και εγκυμοσυνη | ακουστικος πορος | κράμπες στα πόδια

Ηλικιωμένοι και παιδιά επισκέπτονται τακτικά τον ΟδοντίατροΟλο και πιο συχνά επισκέπτονται οι ηλικιωμένοι και τα μικρά παιδιά τον οδοντίατρο σύμφωνα με τα συμπεράσματα εικοσαετούς έρευνας (1977-1996), που δημοσιεύονται στο επίσημο περιοδικό της American Dental Association.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η χρήση των οδοντιατρικών υπηρεσιών από άτομα ηλικίας 65 και άνω, οφείλεται στη διατήρηση των φυσικών δοντιών. Χαρακτηριστικά, το 1977, περισσότεροι από τους μισούς που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσαν πως δεν είχαν την φυσική οδοντοστοιχία τους. Το 1996, λιγότερο από το 30% έκανε την ίδια δήλωση.

Στα παιδιά, ιδιαίτερα κάτω των 6 ετών, οι συχνές επισκέψεις στον οδοντίατρο, οφείλονται και στο γεγονός ότι όλο και περισσότεροι γονείς, ακολουθούν τις συμβουλές της American Academy of Pediatrics (AAP) και της American Academy of Pediatric Dentistry (AAPD).

Μεταξύ των δύο φύλων, οι γυναίκες είναι αυτές που επισκέπτονται τον οδοντίατρο συχνότερα από τους άντρες. Παρομοίως, η λεύκη φυλή είναι αυτή που έχει τις περισσότερες επισκέψεις.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, έδειξαν πως όσοι έχουν υψηλά επίπεδα μόρφωσης αλλά και εισοδημάτων, επισκέπτονται επίσης πιο συχνά τον οδοντίατρο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.