μεγακολο | συριγγια | στιγμα | συγκοπτικο επεισοδιο | ισχαιμια αρτηριων | στιγμα | που βρισκεται η σκωληκοειδίτιδα

5 δις δραχμές διεκδικεί η Σχολή Τυφλών στη ΘεσσαλονίκηΠέντε δισεκατομμύρια δραχμές διεκδικεί από τη Φιλανθρωπική οργάνωση προστασίας τυφλών , το Ιδρυμα προστασίας τυφλών Βορείου Ελλάδος "Ο ΗΛΙΟΣ" Σχολή Τυφλών. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ο πρόεδρος της Τοπικής Ενωσης Κεντρικής Μακεδονίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, Γιώργος Μητρόπουλος, η συνωνυμία ως προς τον τίτλο του Ιδρύματος και της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης, δημιούργησε σύγχυση στους δωρητές οι οποίοι παραχωρούσαν την περιουσία τους στην Οργάνωση νομίζοντας πως θα διοχετεύονταν στο Ιδρυμα με την προοπτική να αξιοποιηθεί προς όφελος της τυφλότητας.

"Αυτό φυσικά δεν συνέβη και αντίθετα, η Οργάνωση αποφάσισε να παραχωρήσει εξ ολοκλήρου την περιουσία που έχει συγκεντρωθεί, ύψους 5 δις, στον δήμο Θεσσαλονίκης" σημείωσε ο κ.Μητρόπουλος προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη Φιλανθρωπική Οργάνωση βρίσκεται σε διαδικασία συνεχούς εκκαθάρισης εδώ και περίπου μια δεκαετία.

Μάλιστα, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, θα εκδικάζονταν η υπόθεση που αφορά τη διεκδίκηση της περιουσίας μεταξύ του δήμου Θεσσαλονίκης και του Ιδρύματος προστασίας τυφλών αλλά η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 16 Σεπτεμβρίου.

"Θωρούμε ότι το Ιδρυμα είναι ο φυσικός φορέας που δικαιούται να διαχειριστεί την περιουσία και ζητούμε να διευθετηθεί το θέμα με νομοθετική παρέμβαση" υπογράμμισε ο κ.Μητρόπουλος και κατέληξε τονίζοντας ότι αν δεν παραχωρηθεί η περιουσία στο Ιδρυμα, θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες στην λειτουργία του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.