υπερηχος φυσικοθεραπεια | αφοδευση με βλεννη | trans λιπαρά | σπυρακι με ριζα | το δοντι στηριζεται στο νευρο?

Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους: Αποφοίτησαν 120 εθελοντέςΤα πιστοποιητικά παρακολούθησης στους πρώτους 120 εθελοντές, που μετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εθελοντικής δράσης "Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους" της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων απένειμε σε ειδική τελετή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο υπουργός Παιδείας κ. Πέτρος Ευθυμίου.

Στόχος του προγράμματος που αναπτύχθηκε τον προηγούμενο χρόνο σε τέσσερις δήμους (Ελευσίνας, Αχαρνών, Κηφισιάς και Παιανίας) είναι η εκπαίδευση των ενηλίκων για την απόκτηση δεξιοτήτων στην αντιμετώπιση κινδύνων από φυσικές καταστροφές.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Ευθυμίου επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι σε έναν αβέβαιο κόσμο, η διαχείριση του κινδύνου δεν πρέπει να είναι αποκλειστικό καθήκον ενός μόνο φορέα, αλλά το αποτέλεσμα της συντονισμένης δράσης πολλών φορέων, που ο καθένας έχει συγκεκριμένο ρόλο.

Η σωστά σχεδιασμένη επαγρύπνηση και άμεση δράση των πολιτών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών (σεισμοί, πυρκαγιές, θαλάσσια ατυχήματα, προστασία θαλάσσιου περιβάλλοντος) ωφελεί το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, μπορεί να αποτρέψει πολλά δυσάρεστα και να σώσει ζωές.

Φέτος, το πρόγραμμα θα αναπτυχθεί σε 23 δήμους της χώρας, ενώ ήδη εξελίσσεται στους δήμους Αγίας Βαρβάρας και Νέας Ιωνίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.