ανεμοβλογια μετα απο εμβολιο | ο πιο γερος ανθρωπος στον κοσμο 2014 | 2019 εμβολιο γριπης τυποι

Ενας υπνάκος την ώρα της δουλειάς αυξάνει την παραγωγικότηταΟ ύπνος στη δουλειά, σε περιορισμένες δόσεις, μπορεί να αυξήσει την αποδοτικότητα των εργαζομένων, όπως έδειξε ένα πρωτότυπο πείραμα που έγινε σε μικρή Γερμανική πόλη, την Φέχτα, νοτιοδυτικά του Αμβούργου.

Επί δύο χρόνια, οι δημόσιοι υπάλληλοι της πόλης, είχαν στη διάθεσή τους 20 λεπτά μετά το γεύμα για να πάνε σπίτι τους να πάρουν έναν υπνάκο, να λαγοκοιμηθούν σε μια πολυθρόνα στο γραφείο τους ή να χαλαρώσουν με κάποιον άλλο τρόπο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του δήμου κ. Φρανκ Κέτλερ.

Στην αρχή οι εργαζόμενοι ήταν επιφυλακτικοί στη συνέχεια όμως ήταν ευχαριστημένοι και άρχισαν να εργάζονται καλύτερα.

Ο κ. Κέτλερ δήλωσε πως η Φέχτα ξεκίνησε το πρόγραμμα επειδή υπήρχε υπερβολικά πολλή δουλειά για πολύ λίγους υπαλλήλους και δεν υπήρχαν χρήματα για πρόσληψη νέων δημοσίων υπαλλήλων. Μια τοπική εταιρεία υγειονομικής ασφάλισης τους έκανε μαθήματα για το πώς να μπορούν ευκολότερα να παίρνουν έναν υπνάκο.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Ερευνών για τον Ύπνο και Ιατρικής στο Ρέγκενσμπουργκ διαπίστωσε ότι 22% του συνόλου του γερμανικού πληθυσμού επωφελείται από μικρούς υπνάκους.

Αλλά ο επικεφαλής του ινστιτούτου κ. Γίργκεν Τσούλεϊ δήλωσε ότι μόνον η Φέχτα φαίνεται πως εφάρμοσε πρόγραμμα ύπνου στη δουλειά.

"Η δουλειά και ο ύπνος θεωρούνται αντίθετα και πολλές εταιρείες δεν θέλουν να λέγεται ότι οι υπάλληλοί τους κοιμούνται μέσα στην εταιρεία", δήλωσε ο κ. Τσούλεϊ.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.