πνευμονια | εκκολπώματα εντέρου συμπτώματα | εξεταση για στιγμα | καμπυλη ζαχαρου | αθηρωματικός δείκτης

Αντιπροσωπεία ΝΔ στο Γενικό Κρατικό της ΝίκαιαςΟ αρμόδιος του Τομέα Υγείας - Πρόνοιας για θέματα ΠΕΣΥ, Νοσοκομείων Αττικής και Πρωτοβάθμιας Υγείας, Βουλευτής Α΄ Πειραιά, κ. Π. Μελάς, ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β΄ Πειραιά κ. Αν. Νεράντζης και ο βοηθός Νομάρχη Πειραιά, εκπρόσωπος της ΕΝΑΕ στο Δ.Σ. του Γ΄ ΠΕΣΥ, κ. Σταμ. Βερυκοκίδης επισκέφθηκαν σήμερα το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο στη Νίκαια, και συνομίλησαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Αλ. Νομικό.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας εξέφρασαν την πρόθεσή τους να ενημερωθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και να συμβάλλουν στην επίλύση τους με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς. Τόνισαν όμως την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο το Νοσοκομείο να λειτουργήσει με κομματικά κριτήρια ή τακτικές που θα υποβαθμίζουν την απόδοσή του.

Στη συνέχεια οι κ.κ. Μελάς, Νεράντζης και Βερυκοκίδης ζήτησαν να ενημερωθούν για την μεγάλη καθυστέρηση στην κατασκευή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, την αναστολή λειτουργίας έξι θαλάμων δυναμικότητας 35 κλινών που συνεχίζεται από το σεισμό του 1999, τη μεγάλη έλλειψη σε νοσηλευτικό προσωπικό που έχει ως αποτέλεσμα να μη λειτουργούν δύο κλίνες της ΜΕΘ και τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, με χαρακτηριστικότερο αυτό της ανεπάρκειας των πλυντηρίων.

Μετά την ενημέρωση, τα μέλη της αντιπροσωπείας επισκέφθηκαν χώρους του Νοσοκομείου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.