Αντιπροσωπεία ΝΔ στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας

Ο αρμόδιος του Τομέα Υγείας – Πρόνοιας για θέματα ΠΕΣΥ, Νοσοκομείων Αττικής και Πρωτοβάθμιας Υγείας, Βουλευτής Α΄ Πειραιά, κ. Π. Μελάς, ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β΄ Πειραιά κ. Αν. Νεράντζης και ο βοηθός Νομάρχη Πειραιά, εκπρόσωπος της ΕΝΑΕ στο Δ.Σ. του Γ΄ ΠΕΣΥ, κ. Σταμ. Βερυκοκίδης επισκέφθηκαν σήμερα το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο στη Νίκαια, και συνομίλησαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Αλ. Νομικό.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας εξέφρασαν την πρόθεσή τους να ενημερωθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και να συμβάλλουν στην επίλύση τους με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς. Τόνισαν όμως την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο το Νοσοκομείο να λειτουργήσει με κομματικά κριτήρια ή τακτικές που θα υποβαθμίζουν την απόδοσή του.

Στη συνέχεια οι κ.κ. Μελάς, Νεράντζης και Βερυκοκίδης ζήτησαν να ενημερωθούν για την μεγάλη καθυστέρηση στην κατασκευή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, την αναστολή λειτουργίας έξι θαλάμων δυναμικότητας 35 κλινών που συνεχίζεται από το σεισμό του 1999, τη μεγάλη έλλειψη σε νοσηλευτικό προσωπικό που έχει ως αποτέλεσμα να μη λειτουργούν δύο κλίνες της ΜΕΘ και τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, με χαρακτηριστικότερο αυτό της ανεπάρκειας των πλυντηρίων.

Μετά την ενημέρωση, τα μέλη της αντιπροσωπείας επισκέφθηκαν χώρους του Νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση