βρογχοκήλη συμπτώματα | που οφειλονται οι αρυθμιες | οργανα στην κοιλιακη χωρα

Το κάπνισμα ωφελεί...τον κρατικό προϋπολογισμόΤο κάπνισμα μπορεί να βλάπτει σοβαρά την υγεία αλλά δίνει ...ανάσες ζωής στην οικονομία, σύμφωνα με έκθεση της καπνοβιομηχανίας Philip Morris, προς την κυβέρνηση της Τσεχίας, εξοικονομώντας χρήματα από τις συντάξεις και την περίθαλψη που θα έδινε στους καπνιστές που δυστυχώς είχαν άσχημη κατάληξη από την συγκεκριμένη εξάρτηση.

Η δημοσιοποίηση της έκθεσης προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών από τις αντικαπνιστικές οργανώσεις, ενώ από την εκπρόσωπο της εκστρατείας της Τσεχίας για τη Δημόσια Υγεία κ. Εύα Κραλίκοβα ανακοινώθηκε ότι 'Με αυτή τη λογική η καλυτερη σύσταση προς τις κυβερνήσεις θα ήταν να θανατώνονται όλοι οι άνθρωποι την ημέρα της συνταξιοδότησης'.

Στην έκθεση τονίζεται ότι η Τσεχία, η κρατική καπνοβιομηχανία της οποίας ελέγχεται από τη Philip Morris, εξοικονόμησε το ποσό των 247 εκατομμυρίων δολαρίων από το θάνατο καπνιστών, το 1997.

Η εταιρία Philip Morris απασχολεί 178.000 άτομα σε περισσότερες από 150 χώρες και αποτελεί τη μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία στον κόσμο. Στη Δημοκρατία της Τσεχίας παράγει το 80% των τσιγάρων της χώρας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.