ογκος μυτης | ανεμογκαστρι | Ηπατικη εγκεφαλοπαθεια | φρονιμίτης αντιμετωπιση πονου | μειζον θωρακικος μυς

Βρέθηκε ο νεκρόφιλος στη ΛάρισαΜια εβδομάδα μετά τη διαπίστωση του περιστατικού νεκροφιλίας στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, η αστυνομία εντόπισε τον δράστη, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του. Η δικογραφία που σχηματίζει η Αστυνομία της Λάρισας σε βάρος του φερόμενου ως δράστη του κρούσματος νεκροφιλίας, αναμένεται σύντομα να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία.

Ο φερόμενος ως δράστης, που είναι εργαζόμενος στο νοσοκομείο της Λάρισας, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά είχε ανακριθεί από την αστυνομία και βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στον κατάλογο των υπόπτων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.