πολυμυοσίτιδα | καρκινος παγκρεας | ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ | ponos sto stomaxi mexri ton omfalo

Το Βέλγιο αθωώνει τα δεσμευμένα πουλερικάΤα πουλερικά που προληπτικά δεσμεύτηκαν από τον ΕΦΕΤ, ως ύποπτα για διοξίνες δεν προέρχονται από τις ύποπτες εκτροφές, σύμφωνα με απάντηση του Οργανισμού Κτηνιατρικής Πραγματογνωμοσύνης του Υπουργείου Δημοσίας Υγείας και Περιβάλλοντος του Βελγίου, σε σχετικό διάβημα του ΕΦΕΤ.

Σε δελτίο τύπου που απέστειλε προς το Care ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, αναφέρεται επίσης ότι σύμφωνα με την απάντηση των Βελγικών αρχών καμία ποσότητα από τις ύποπτες δεν εξήχθη στην Ελλάδα από το Βέλγιο βάση των συγκεκριμένων κωδικών κτηνιατρικής έγκρισης των ύποπτων παρτίδων.

Ο ΕΦΕΤ θα διεξάγει συστηματικούς ελέγχους στην εγχώρια αγορά σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης (που αποτελούν και την κύρια πηγή διοξινών) εγχώριας παραγωγής ή εισαγωγής, σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους στα πλαίσια της προεργασίας για την εφαρμογή του Εθνικού Προγράμματος παρακολούθησης των Διοξινών.

Ο ΕΦΕΤ τονίζει ότι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση μπορεί να παρέχεται μόνο από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς οι οποίοι είναι οι αποδέκτες της επίσημης Κοινοτικής ενημέρωσης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.