αντιβιοτικα πνευμονιασ | ΕΓΚΟΛπΟΜΑΤΑ | οιδημα μετα απο εμβόλιο | υστερικη προσωπικοτητα

Μεγαλύτερη αξιοπιστία για τα βιολογικά προϊόνταΤα βιολογικά προϊόντα που φέρουν το σήμα ΔΗΩ εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αξιοπιστία, καθώς η ΔΗΩ αποτελεί το μοναδικό Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων που έχει διαπιστευθεί στην Ελλάδα και έναν από τους ελάχιστους στην Ε.Ε, σύμφωνα με δελτίο τύπου που απέστειλε η ΔΗΩ στο Care.

Το πιστοποιητικό διαπίστευσης που έλαβε ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων "ΔΗΩ", από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης, ορίζει τον Οργανισμό ως ικανό να διενεργεί πιστοποιήσεις των προϊόντων και των δραστηριοτήτων σε ό,τι αφορά τα βιολογικά προϊόντα.

Το πιστοποιητικό διαπίστευσης ισχύει μέχρι το Νοέμβριο του 2005, υπό τον όρο της συνεχούς συμμόρφωσης του Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης προς τα προβλεπόμενα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης.

Τα βιολογικά προϊόντα είναι τα μόνα όπου οι έλεγχοι διεξάγονται σε όλη την παραγωγική διαδικασία, μέχρι και το ράφι του καταστήματος. Τώρα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ποιότητας, με το οποίο διαπιστεύθηκε η ΔΗΩ, διασφαλίζεται η ανεξαρτησία, η αντικειμενικότητα και η διαφάνεια που κατοχυρώνουν την αξιοπιστία των βιολογικών προϊόντων.

Το Συμβούλιο Πιστοποίησης του Οργανισμού Ελέγχου των Βιολογικών Προϊόντων αποτελούν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος κ. Νικόλαος Σιδηράς καθηγητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο αντιπρόεδρος Φυτικής παραγωγής Ευάγγελος Μπούρκος, ο αντιπρόεδρος ζωϊκής παραγωγής κ. Γεώργιος Ζέρβας καθηγητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς επίσης και μέλη της επιστημονικής κοινότητας, πιστοποιημένοι επιχειρηματίες και περιβαλλοντικές - καταναλωτικές οργανώσεις.

Σήμερα, που όλο και πιο συχνά διαπιστώνονται ελλείψεις στους μηχανισμούς ελέγχων πρωτογενούς και μεταποιημένης παραγωγής, αναφέρει το δελτίο τύπου, μοναδική ρεαλιστική απάντηση στις δικαιολογημένες ανησυχίες της ευρύτερης κοινής γνώμης, αποτελεί η εφαρμογή ενός αυστηρού μοντέλου ποιότητας, καταξιωμένου στους διεθνείς φορείς τροφίμων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.