Πόσες θερμίδες έχει το μούστοκούλουρο | φυσιολογικεσ τιμεσ σπιρομετρησησ | μεσογειακη αναιμια στιγμα

Σε επιφυλακή οι ελληνικές αρχές για τα μολυσμένα ιχθυάλευραΟι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έχουν ενημερώσει σχετικά τους επόπτες κυκλοφορίας ζωοτροφών, που υπηρετούν στις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις, να προβούν στους απαραίτητους ελέγχους, μετά τη διακίνηση μολυσμένων ιχθυάλευρων που σημειώθηκαν στην Ε.Ε.

Ποσότητα γαρίδων 27.526 κιλών, προέλευσης Απω Ανατολής ακατάλληλη για ανθρώπινη χρήση, λόγω της ρύπανσής της με το απαγορευμένο αντιβιοτικό χλωραμφενικόλη, διακινήθηκε παρανόμως στην Ολλανδία και μετά την ανάμιξή τους με υποπροϊόντα επεξεργασίας ψαριών απεστάλη σε γερμανική εταιρία παρασκευής ιχθυαλεύρων.

Η συνολική ποσότητα των μολυσμένων υποπροϊόντων ψαριών ανέρχεται περίπου στους 188 τόνους. Οι γερμανικές αρχές ερευνούν το θέμα και ενημερώνουν την Επιτροπή και τα κράτη-μέλη για αποστολή τυχόν μολυμένων ιχθυαλεύρων από την εν λόγω εταιρία σε παρασκευαστές σύνθετων ζωοτροφών. Ηδη έχουν διαπιστωθεί δύο αποστολές στην Αυστρία και τη Δανία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου υφυπουργού κ. Φώτη Χατζημιχάλη, το υπουργείο Γεωργίας θα ενημερώσει υπεύθυνα και άμεσα τους Ελληνες καταναλωτές, μόλις υπάρχουν νεότερα στοιχεία από την Επιτροπή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.