φτερουγισματα καρδιας | shigella μικροβιο | ?????????? ??????? | Flamouri gia ipno | μολυσματική τέρμινθος

Σύγχρονη εκδοχή της Κατάρας των ΦαραώΤην αιτία μίας σειράς λιποθυμιών, που σημειώθηκαν μπροστά σε μία μούμια Φαραώ, στο Αιγυπτιακό Μουσείο του Τορίνο, ελπίζουν να ανακαλύψουν γιατροί του νοσοκομείου Μαουριτσιάνο της πόλης. Η υπόθεση, που θυμίζει την ιστορία της "Κατάρας των Φαραώ", ξεκίνησε πριν δέκα μήνες όταν δύο έφηβοι είχαν νοιώσει το Μάρτιο πονοκεφάλους, ζαλάδες και τη θερμοκρασία του σώματός τους να ανεβαίνει, ενώ τον Απρίλιο ένα 9χρονο κορίτσι από τη Γένοβα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα.

Και οι τρεις είχαν νοιώσει την αδιαθεσία ενώ επισκέπτονταν τον τάφο του Ίνι, στο υπόγειο του μουσείου.

Την περασμένη Τετάρτη το επεισόδιο επαναλήφθηκε όταν τρία οκτάχρονα κορίτσια, που κοιτούσαν από κοντά τη σαρκοφάγο του φαραώ Ίνι, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο καθώς ένοιωσαν ξαφνική αδιαθεσία.

Σε δηλώσεις του προς τον τύπο, ο παιδίατρος κ. Φεντερίκο Σινιορίλε, διευκρίνισε ότι προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί τι προκάλεσε τα παραπάνω περιστατικά.

Σε εξετάσεις αίματος που έγιναν στα παιδιά δεν βρέθηκαν ίχνη μονοξειδίου του άνθρακα και θα υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί μήπως τοξικές ουσίες ή αέρια ευθύνονται για την αδιαθεσία.

Ο αρχηγός της αστυνομίας, κ. Βιντσέντσο Ντι Γκαετάνο δήλωσε πάντως πως οι λιποθυμίες πιθανόν να οφείλονται στον κακό εξαερισμό του υπογείου του μουσείου...

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.