η κανέλα με το μελι προκαλεί δυσκοιλια? | μεγακολο | κυανωση | τι δειχνει η ταχυτητα καθιζησης | αντιβηχικα

Ανανέωση βιβλιαρίων ΙΚΑ μέσω ταχυδρομείου από το 2003Για τελευταία χρονιά φέτος, οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, ταλαιπωρούνται εξαιτίας του συνωστισμού που επικρατεί στα υποκαταστήματα του Ιδρύματος, για την ανανέωση των βιβλιαρίων ασθενείας.
Από το Σεπτέμβριο το ΙΚΑ εκσυγχρονίζεται και τίθεται σε λειτουργία το μηχανογραφικό σύστημα του Ιδρύματος και από το 2003 η ανανέωση των βιβλιαρίων θα γίνεται αυτόματα με ειδικό αυτοκόλλητο σήμα που θα αποστέλλεται στους ασφαλισμένους με το ταχυδρομείο.

Αυτή την περίοδο πάντως, ασφαλισμένοι και υπάλληλοι του Ιδρύματος περνούν μια μεγάλη δοκιμασία, καθώς στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ επικρατεί το αδιαχώρητο. Αιτία της ταλαιπωρίας είναι σύμφωνα με την ομοσπονδία εργαζομένων στο ΙΚΑ, η έλλειψη προσωπικού που οδηγεί στην υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη. Οπως επισημαίνουν οι συνδικαλιστές του ΙΚΑ, οι κενές οργανικές θέσεις φθάνουν στις 4.000. Η διοίκηση του ΙΚΑ, με ανακοίνωσή της καλεί τους ασφαλισμένους που θέλουν να ανανεώσουν τα βιβλιάρια ασθενείας τους, καθώς και τους αλλοδαπούς εργαζόμενους που χρειάζονται βεβαιώσεις για τη νομιμοποίησή τους, να επισκέπτονται τα υποκαταστήματα του Ιδρύματος τις απογευματινές ώρες, από τις 3.30 μ.μ. έως τις 6.30 μ.μ. προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Παράλληλα, η διοίκηση του ΙΚΑ υπενθυμίζει ότι τα βιβλιάρια των συνταξιούχων δεν χρειάζονται ανανέωση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.