ταχυτητα καθιζησης ερυθρων αυξημενη | επιτρέπεται το κούνημα σε βρέφος; | πλευριτική συλλογή αίτια

Με γοργούς ρυθμούς η ανανέωση των υποκαταστημάτων του ΙΚΑΤο Υποκατάστημα ΙΚΑ Συντάγματος, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της πλήρους ανανέωσης υποδομής του Οργανισμού, που έχει δρομολογήσει η Διοίκηση του ΙΚΑ, με στόχο την υποδοχή, τους αμέσως προσεχείς μήνες του ΟΠΣ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα), εγκαινίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Δημήτρης Ρέππας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ, στην Αττική έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση των Διοικητικών Υποκαταστημάτων (86 μονάδες), ενώ μέχρι το τέλος του 2002 θα έχουν ολοκληρωθεί οι αλλαγές στα 226 υποκαταστήματα στην υπόλοιπη χώρα.

Παράλληλα, εξελίσσεται ομαλά η λειτουργία των νέων πληροφοριακών υποσυστημάτων με την εισαγωγή του θεσμού της Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης, που αντικατέστησε από την αρχή του χρόνου τα ένσημα.

Στην ίδια προσπάθεια εντάσσεται και το ηλεκτρονικό σύστημα τηλεφωνικών ραντεβού, το οποίο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να καλύψει ολόκληρο το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Το ΙΚΑ Συντάγματος σύμφωνα με την ανακοίνωση θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε χιλιάδες επιχειρήσεις και ασφαλισμένους, σε ένα κτίριο 1.700 τμ που η δαπάνη κατασκευής και εξοπλισμού του ξεπέρασε το 1.180.000 ευρώ.

Τις επόμενες εβδομάδες θα εγκαινιασθούν άλλες δύο μεγάλες μονάδες του ΙΚΑ στην Αττική, στις περιοχές Κεραμεικού και Νέας Φιλαδέλφειας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.