Με γοργούς ρυθμούς η ανανέωση των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ

Το Υποκατάστημα ΙΚΑ Συντάγματος, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της πλήρους ανανέωσης υποδομής του Οργανισμού, που έχει δρομολογήσει η Διοίκηση του ΙΚΑ, με στόχο την υποδοχή, τους αμέσως προσεχείς μήνες του ΟΠΣ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα), εγκαινίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Δημήτρης Ρέππας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ, στην Αττική έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση των Διοικητικών Υποκαταστημάτων (86 μονάδες), ενώ μέχρι το τέλος του 2002 θα έχουν ολοκληρωθεί οι αλλαγές στα 226 υποκαταστήματα στην υπόλοιπη χώρα.

Παράλληλα, εξελίσσεται ομαλά η λειτουργία των νέων πληροφοριακών υποσυστημάτων με την εισαγωγή του θεσμού της Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης, που αντικατέστησε από την αρχή του χρόνου τα ένσημα.

Στην ίδια προσπάθεια εντάσσεται και το ηλεκτρονικό σύστημα τηλεφωνικών ραντεβού, το οποίο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να καλύψει ολόκληρο το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Το ΙΚΑ Συντάγματος σύμφωνα με την ανακοίνωση θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε χιλιάδες επιχειρήσεις και ασφαλισμένους, σε ένα κτίριο 1.700 τμ που η δαπάνη κατασκευής και εξοπλισμού του ξεπέρασε το 1.180.000 ευρώ.

Τις επόμενες εβδομάδες θα εγκαινιασθούν άλλες δύο μεγάλες μονάδες του ΙΚΑ στην Αττική, στις περιοχές Κεραμεικού και Νέας Φιλαδέλφειας.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση