ιερολαγονίτιδα αντιμετώπιση | http://www.care.gr/post/806/keratitida | εμβόλιο γρίπης τιμη

Η παχυσαρκία βαραίνει τη βρετανική ...οικονομίαTο κόστος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν λόγω παχυσαρκίας οι Βρετανοί, ανέρχεται στα 2,5 δισεκατομμύρια λίρες το χρόνο (περισσότερα από 4 δισ. ευρώ), σύμφωνα με έκθεση της επιτροπής Public Accounts Committee ενώ πρόκειται για πραγματική απειλή ζωής για 30.000 ανθρώπους ετησίως.

Η παχυσαρκία κοστίζει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS), της χώρας τουλάχιστον 0.5 δισ. λίρες για περίθαλψη και περίπου 2 δισ. λίρες στη γενικότερη οικονομία της χώρας, όπως για παράδειγμα από τις αυξημένες άδειες από την εργασία που παίρνουν τα παχύσαρκα άτομα, για λόγους ασθένειας,.

Η έκθεση αναφέρει ότι η Βρετανική κυβέρνηση πρέπει να λάβει μέτρα και να αναπτύξει νέες στρατηγικές για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό, με σωστή εκπαίδευση αλλά και προώθηση της σωματικής δραστηριότητας και της υγιεινής διατροφής. Η επίλυση του προβλήματος, αναφέρει η έκθεση, πρέπει να στραφεί τόσο στην πρόληψη όσο και στη θεραπεία.

Η έκθεση προτείνει σφαιρική προσέγγιση του προβλήματος, συμπεριλαμβάνοντας τους επαγγελματίες υγείας, το εκπαιδευτικό σύστημα, τις μεταφορές, τον αθλητισμό και φυσικά την παραγωγή, των προώθηση και τη σήμανση των προϊόντων διατροφής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ειδικής εθνικής επιτροπής για την παχυσαρκία, National Obesity Forum, οι περισσότεροι ενήλικοι Βρετανοί είναι υπέρβαροι ενώ ένας στους πέντε είναι παχύσαρκος (περίπου οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι).

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.