Διεγερτικεσ.σταγονεσ.για.γυν. | φθοριωση δοντιων στα παιδια | μελιταιος πυρετος συμπτωματα

Από το Φεβρουάριο τα ηλεκτρονικά ένσημα του ΙΚΑ



Οι εργοδότες θα είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν από το Φεβρουάριο την Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (ΑΠΔ) στο ΙΚΑ, καθώς η τελευταία καταργεί τα ένσημα και εισάγεται το σύστημα της δήλωσης αυτής, μέσω της μηχανογράφησης και της παρακολούθησης του ιστορικού ασφάλισης των εργαζομένων.

Ηδη το ΙΚΑ έχει αρχίσει διαφημιστική καμπάνια για την υποχρέωση των εργοδοτών να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την ΑΠΔ, ένα μηχανογραφημένο έντυπο, το οποίο συμπληρώνει και καταθέτει ο εργοδότης στο αρμόδιο υποκατάστημα του ΙΚΑ

Στην ΑΠΔ ο εργοδότης δηλώνει μεταξύ άλλων, όλους τους ασφαλισμένους που απασχόλησε για τη χρονική περίοδο αναφοράς της δήλωσης, το χρονικό διάστημα που τους απασχόλησε, τις αποδοχές αυτών.

Το νέο σύστημα, που θα στηρίζεται στην εισαγωγή της πληροφορικής στο ΙΚΑ, αναμένεται να οδηγήσει σε εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας αλλά και στην πιο άνετη εξυπηρέτηση εργοδοτών και ασφαλισμένων.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.