οξεια στρεπτοκοκκικη αμυγδαλιτιδα | αντιτετανικος ορος | μαλαξεις εντερου

Κάντε δώρο μία πλαστική εγχείρησηΑντί για κολόνια, ρούχο ή κόσμημα, το δώρο για τον καλό σας ή την καλή σας, μπορεί να είναι φέτος τα πρώτα χρήματα για μία πλαστική επέμβαση, σύμφωνα με την κλινική Harley Medical Group, του Λονδίνου, η οποία προσφέρει δωρο-επιταγές που αρχίζουν από 50 λίρες (περίπου 25.000δρχ), για την κάλυψη ενός μικρού μέρους των εξόδων μίας αισθητικής επέμβασης.

Οι δωρο-επιταγές αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν προκαταβολή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αισθητικής επέμβασης, από ενέσεις Botox για τη θεραπεία των ρυτίδων, μέχρι επεμβάσεις αύξησης στήθους, λιποαναρρόφηση και εμφυτεύματα κολλαγόνου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της κλινικής, μία τέτοια δωρο-επιταγή ως δώρο σε ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο ή ένα φίλο μπορεί να αποτελέσει το κίνητρο για μία σημαντική απόφαση.

Αν και οι αισθητικές επεμβάσεις είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι η βιομηχανία της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής θα αντιμετωπίσει πιο αυστηρούς νόμους στο μέλλον, αρχίζοντας με έλεγχο των διαφημίσεων για την αποτελεσματικότητα των επεμβάσεων αυτών αλλά και την αναφορά των πιθανών κινδύνων για την υγεία.

Επιπλέον έχει αναφερθεί η ανάγκη για μία "περίοδο ηρεμίας" 14 ημερών, η οποία θα μεσολαβεί μέχρι να γίνει η επέμβαση, προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να είναι απολύτως βέβαιος για την απόφασή του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.