πονος στη μητρα και εξωμητριος κυηση | βλεννες στο εντερο | εμβόλιο ανεμοβλογιάς | maurakpraina

Σημίτης: Τα παιδιά ενώνουν το λογισμό με το όνειρο"Μια κοινωνία μπορεί να έχει προοπτική μόνο αν επενδύσει στο παρόν της στοχεύοντας στο μέλλον. Και το παρόν είναι τα παιδιά. Τα παιδιά είναι αυτά που ενώνουν το σήμερα με το αύριο και το λογισμό με το όνειρο". Αυτό τονίζει ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης σε μήνυμά του με αφορμή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού και τον ετήσιο Μαραθώνιο Αγάπης που διοργανώθηκε από τη UNICEF σε συνεργασία με τη ΝΕΤ.

Ο κ. Σημίτης τόνισε ότι μια ανεπτυγμένη και ανοιχτή κοινωνία είναι η κοινωνία που τρέφει υψηλό βαθμό σεβασμού για τη ζωή, τη διαβίωση και την αξιοπρέπεια του παιδιού. Είναι η κοινωνία που θέτει στο επίκεντρο της προσοχής της την θωράκιση και προστασία της παιδικής ηλικίας. Είναι μια κοινωνία που αγωνιά για τα παιδιά του πολέμου, που πονά για τα παιδιά που πεινούν.

Είναι μια κοινωνία που ενδιαφέρεται για τα παιδιά που βρίσκονται στο περιθώριο, που νοιάζεται και μεριμνά για τα παιδιά που πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης και κακοποίησης, που φροντίζει για τα παιδιά που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, που παρέχει ασφάλεια στα παιδιά του δρόμου, που ανοίγει μια μεγάλη και στοργική αγκαλιά σε κάθε παιδί που υποφέρει.

Οσο υπάρχει έστω κι ένα παιδί που υποφέρει, θα συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας που στοχεύουν σε μια πιο δίκαιη, σε μια πιο ανθρωποκεντρική κοινωνία, καταλήγει το μήνυμα του πρωθυπουργού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.