ποσες δοσεις ειναι το μαντου | ενεσιμη βιταμινη β12 | κοκκαλο ψαριου στο λαρυγγα | σφυγμοι ανα λεπτο

Μουσική βραδιά αφιερωμένη στις κακοποιημένες γυναίκεςΒραδιά Verdi, για τη Συμπαράσταση Θυμάτων Ενδο-οικογενειακής βίας, θα διοργανωθεί στην Εθνική Λυρική Σκηνή στις 9 Δεκεμβρίου 2001. Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για την υποστήριξη των γυναικών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ένωσης Αμερικανίδων Ελλάδας, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Philip Morris Hellas, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αθηναίων.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα εταιρικής συνεισφοράς στην αντιμετώπιση της βίας στην οικογένεια επιχειρώντας την ανάδειξη του προβλήματος και τις προσπάθειες επίλυσής του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.