ρηξη εντερου και φυσικοθεραπεια | βρογχοσκοπιση και πνευμονια | αποφραξη ανωτερου αεραγωγου

Ρωσία: Διπλασιάστηκαν οι οροθετικοί στον ιό του AIDSΟ επίσημος αριθμός των οροθετικών ατόμων στον ιό του AIDS διπλασιάστηκε στη Ρωσία τους τελευταίους δέκα μήνες, σύμφωνα με δημοσιευθείσα στατιστική του υπουργείου Υγείας της χώρας. Μεταξύ του Ιανουαρίου και του Νοεμβρίου, 75 χιλιάδες νέες περιπτώσεις οροθετικών έχουν καταγραφεί, γεγονός που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των οροθετικών στον ιό του AIDS στη Ρωσία σε 160 χιλιάδες.

Ωστόσο, κρατικοί αρμόδιοι της Δημόσιας Υγείας και υπεύθυνοι μη κυβερνητικών οργανώσεων που μάχονται την ασθένεια, έχουν κατά καιρούς δηλώσει ότι ο πραγματικός αριθμός των Ρώσων που είναι θετικοί στον ιό, είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που δημοσιεύεται επισήμως.

Τον περασμένο Οκτώβριο εκπρόσωπος του ρωσικού κέντρου καταπολέμησης του AIDS επεσήμανε ότι το 80% των οροθετικών Ρώσων έχει μολυνθεί λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών με μεταχειρισμένες σύριγγες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.