περιαρθριτιδα | σκωληκοειδίτιδα μετα την εγχειρηση | νοσος του still | ληψη λιπαρων τροφων διαρροια

Η φτώχεια μαστίζει τη ΡωσίαΗ φτώχεια πλήττει 45,2 εκατομμύρια Ρώσους σε σύνολο 145 εκατομμυρίων, δηλαδή ένα στους τρεις κατοίκους ή το 31,3% του συνολικού πληθυσμού της χώρας, βεβαιώνουν τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από την Κρατική Στατιστική Επιτροπή και αναφέρονται στο δεύτερο τρίμηνο του 2001.

Οι αριθμοί αυτοί μαρτυρούν μία ελαφρά μείωση σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Πριν από ένα χρόνο τα επίσημα στοιχεία έκαναν λόγο για 50,5 εκατομμύρια Ρώσους που ζούσαν κάτω από το όριο της φτώχειας, δηλαδή το 34,7% του πληθυσμού.

Το κατώτατο κατά κεφαλήν μηνιαίο εισόδημα που θεωρείται αναγκαίο για την επιβίωση υπολογίζεται κατά μέσον όρο στα 1.507 ρούβλια, ποσό που αντιστοιχεί σε 51 δολάρια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.