ηπατικη εγκεφαλοπαθεια | φυλαξη εμβολιων ψυγειο | κυστη στα χειλη του αιδιου | προσιγκοπικο επεισόδιο

Μαθήματα διάσωσης και πρώτων βοηθειών τη ΣάμοΜαθήματα διάσωσης και πρώτων βοηθειών έκαναν οι εθελοντές του κλιμακίου Μαραθοκάμπου Σάμου, με δάσκαλο τον Ελβετό Φράντς Μίσλερ, εθελοντή πυροσβέστη, ο οποίος συνόδευσε ένα κοντέινερ με υλικά για τους εθελοντές του Μαραθοκάμπου, που έστειλαν πέντε κοινότητες της Ελβετίας.

Η εκπαίδευση, που τελείωσε την περασμένη Κυριακή, περιελάμβανε μαθήματα διάσωσης με φορείο αλλά και εξοικείωση με τα νέα μηχανήματα που παρέλαβαν οι κάτοικοι της περιοχής, από τους φίλους τους Ελβετούς.

"Με τα υλικά αυτά το κλιμάκιό μας ενισχύθηκε αρκετά και τα 130 περίπου μέλη μας, με τη συνεχή εκπαίδευση θα μπορέσουν να πετύχουν το σκοπό τους, που είναι η προστασία του περιβάλλοντος" τόνισε ο Μανώλης Χρήστου μέλος της συντονιστικής επιτροπής του κλιμακίου.

Η βοήθεια των Ελβετών εθελοντών ήταν σημαντική, αφού κάλυψαν όλα τα έξοδα της αγοράς, της ασφάλισης, αλλά και της μεταφοράς του κοντέινερ που περιείχε 4 μεγάλες αντλίες, 8 μικρές, 4 χιλιόμετρα σωλήνες νερού, 900 φόρμες και άλλα είδη πυρόσβεσης.

Μπορεί και επίσημα η αντιπυρική περίοδος να τελείωσε όμως τα μαθήματα στο Εθελοντικό κλιμάκιο Μαραθοκάμπου συνεχίζονται. Μάλιστα σε λίγο καιρό τα μέλη του κλιμακίου θα ιδρύσουν και ειδική ομάδα διάσωσης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.