σισμανογλειο τομεας βουβωνοκηλης | ?????????????? | πολυποδας στο εντερο | οργανοφωσφορικα εντομοκτονα

Νέα τεχνική για την ανάπτυξη του γυναικείου στήθουςΜία νέα τεχνική, που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να μεγαλώσουν το μέγεθος του στήθους τους, αποφεύγοντας τα τεχνητά εμφυτεύματα και την πλαστική χειρουργική, ανακοινώθηκε στο συνέδριο του Royal Australasian College of Surgeons, από τον Dr.Kevin Cronin του Institute of Microsurgery in Melbourne, ειδικό στην γενετική επεξεργασία ιστών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Dr.Cronin, η νέα αυτή τεχνική, συνίσταται στην αύξηση του λιπώδους ιστού εντός του στήθους και στη δημιουργία ενός είδους 'θαλάμου', ο οποίος θα στηρίζεται σε ειδικούς ιστικούς πεσσούς.

Στη συνέχεια, κύτταρα από τους γύρω ιστούς αναμένεται να περιχαρακώσουν το θάλαμο και να δημιουργήσουν ένα είδος 'μπαλονιού', το οποίο και προσδίδει το τελικό μέγεθος του στήθους.

Ηδη η μέθοδος έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε ποντίκια και σε κουνέλια και ο Dr.Cronin ελπίζει ότι, με τη νέα αυτή τεχνική, οι επικίνδυνες επιπλοκές που κρύβονται στα τεχνητά εμφυτεύματα του στήθους, όπως η διαρροές ή οι αντιδράσεις υπερευαισθησίας, θα εξαλειφθούν.

Μάλιστα, ο επιστήμονας έχει ήδη προχωρήσει στην ανάπτυξη λιπώδους ιστού στη βουβωνική χώρα πειραματόζωων.

Η επιστημονική κοινότητα αντέδρασε με κάποια επιφυλακτικότα στην ανακοίνωση, τονίζοντας ότι θα πρέπει να λυθούν τα προβλήματα της αιμάτωσης του 'αυτοεμφυτεύματος', ωστόσο, παραδέχεται ότι η νέα αυτή τεχνική εμπεριέχει κάποια δυναμική.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.