παχυ εντερο | αυστραλιανο αντιγονο | πονος μετα απο λαπαροσκοπηση | ρηξη πλαγιου συνδεσμου γονατο

Τα παιδιά δεν καταναλώνουν φρούτα και λαχανικάΤα παιδιά καταναλώνουν μόλις το ένα τρίτο των φρούτων και των λαχανικών που θα έπρεπε σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης και του Cancer Research Campaign, όπως προκύπτει από πρόσφατη σφυγμομέτρηση που πραγματοποιήθηκε από το Cancer Research Campaign στη Μεγάλη Βρετανία.

Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκασν βρέθηκε ότι σχεδόν 200.000 παιδιά, ηλικίας 11-16 ετών, από την Αγγλία και την Ουαλία δεν κατανάλωσαν καθόλου φρούτα και λαχανικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά ημερών.

Επιπλέον βρέθηκε ότι η μέση εβδομαδιαία κατανάλωση φρούτων και
λαχανικών των παιδιών δεν ξεπερνούσε τις 13 μερίδες, όταν η προτεινόμενη κατανάλωση είναι 35 μερίδες την εβδομάδα.

Ο υπεύθυνος του Cancer Research Campaign, για ενημέρωση στα θέματα καρκίνου, Dr Lesley Walker, δήλωσε ότι "είναι γνωστό σε όλους ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ενθαρρύνεις παιδιά να καταναλώσουν φρούτα και λαχανικά, αλλά τα αποτελέσματα αυτά είναι ανησυχητικά"

Η κυβέρνηση της χώρας πρόσφατα εισήγαγε ένα νέο πρόγραμμα, στο οποίο γίνεται δωρεάν διάθεση φρούτων σε 80.000 παιδιά σε περισσότερα από 500 δημοτικά σχολεία.

Υπάρχουν ισχυρά στοιχεία που δείχνουν ότι οι καλές διατροφικές συνήθειες μπορούν να μειώσουν τους θανάτους από καρκίνο κατά το ένα τρίτο. Και ενώ ο καρκίνος αφορά κυρίως άτομα μεγαλύτερης ηλικίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να υιοθετούνται σωστές διατροφικές συνήθειες από την παιδική ηλικία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.