βιταμίνη β1 | τι προκαλει η ελλειψη νατριου | αντιδιαβητικά δισκία | γενικη αιματος τκε

Γενετικό υπόβαθρο και θεραπευτική αντιμετώπιση του ΑλτσχάιμερΤο γενετικό υπόβαθρο και τη μοριακή βιολογία της νόσου του Αλτσχάϊμερ, οι νευροπαθολογικές και οργανιλιακές αλλοιώσεις της νόσου και οι σύγχρονες δυνατότητες θεραπευτικής αντιμετώπισης, θα συζητηθούν στο 29ο Συμπόσιο της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Γηριατρικής Ψυχιατρικής, οι εργασίες του οποίου θα πραγματοποιηθούν από τις 8 έως και τις 10 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Στο συμπόσιο θα συμμετάσχουν γνωστοί Ελληνες και ξένοι επιστήμονες, που έχουν ειδικευτεί στην αντιμετώπιση της νόσου του Αλτσχάιμερ, αλλά και σε άλλες νόσους που παρατηρούνται στην τρίτη ηλικία, όπως η κατάθλιψη, παίρνουν μέρος

Μεταξύ των συνέδρων συμπεριλαμβάνονται οι Αμερικανοί ειδικοί Χάρντυ και Χαντσίνι και ο Φιλανδός Χαλτία. Κατά τη διάρκεια του συμποσίου θα πραγματοποιηθούν 22 διαλέξεις διάρκειας μισής ώρας, 18 ανακοινώσεις και δυο δορυφορικά συμπόσια.

Κατά τη διάρκεια των δύο δορυφορικών συμποσίων, θα αναπτυχθούν τα νεώτερα θεραπευτικά δεδομένα επί της νόσου του Αλτσχάιμερ αλλά και των ανοιών. Κατά τη τριήμερη διάρκεια του συμποσίου θα αναπτυχθούν επίσης θέματα που αναφέρονται στην τεχνητή νοημοσύνη, στη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση των γεροντικών ψυχώσεων, στις διάφορες μορφές των επιληπτικών εκδηλώσεων του γήρατος, στους παθογενετικούς μηχανισμούς της κεφαλαλγίας του γήρατος στη προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των ατόμων, που πάσχουν από γεροντική άνοια, αλλά και σε σειρά άλλων θεμάτων, που έχουν έμμεση σχέση με τα κύρια θέματα του συμποσίου.

Το συμπόσιο οργανώνεται από διεθνή επιτροπή και πραγματοποιείται από την Α΄Νευρολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και ακαδημαϊκών εκδηλώσεων της.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.