πολυποδας στομαχι | καρδιογραφημα πως γινεται | βαλβιδα στην σφαγιτιδα | παpαθοpμονη kαι αλkαλιkη φωσφαταση

Flash-Altmed: Το εναλλακτικό παράθυρο στην υγείαΟ ευρύτερος χώρος της εναλλακτικής και συμπληρωματικής ιατρικής στην Ελλάδα απέκτησε τον δικό του δικτυακό κόμβο. Πρόκειται για το Flash-Altmed (alt - alternative, med - medicine), που βρίσκεται στη διεύθυνση: http://altmed.flash.gr/

Αποτελεί μιά συντονισμένη προσπάθεια να καλυφθεί το τεράστιο κενό που υπάρχει στην Ελλάδα ως προς την εναλλακτική πληροφόρηση του κοινού σχετικά με θέματα υγείας και πρόληψης, φυσικού τρόπου ζωής, ολιστικής, εναλλακτικής και συμπληρωματικής ιατρικής.

Ο δικτυακός τόπος Flash-Altmed έχει σχεδιαστεί με τρόπο που φιλοδοξεί να παρουσιάσει όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα. Nα αποτελέσει ένα καθημερινό forum του εναλλακτικού χώρου στην Ελληνική κοινωνία, σε συνεργασία με επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της εναλλακτικής και συμπληρωματικής ιατρικής. Πλαισιώνεται από εξειδικευμένους λειτουργούς, έτσι ώστε με συμπληρωματικό τρόπο να καλύπτεται ένα ευρύτατο φάσμα πληροφόρησης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.