ποσες calories πρεπει να καψω μια μερα | διογκωση κεφαλης παγκρεατος

Οχι μόνο χρόνια στη ζωή, αλλά και ζωή στα χρόνιαΗ διερεύνηση των προβλημάτων των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, οι οποίοι αποτελούν το 20% των κατοίκων της χώρας μας, θα είναι το θέμα δημόσιας συζήτησης που διοργανώνεται από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών (Κ.Ε.Π.Ο), στις 23 Οκτωβρίου 2001, και ώρα 8 μμ, στο αίθριο του Μεγάρου Μελά της Εθνικής Τράπεζας.

Τη συζήτηση θα ανοίξουν με εισηγήσεις τους ο Ακαδημαϊκός Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Κώστας Στεφανής, ο υφυπουργός Υγείας Πρόνοιας, γιατρός Δημήτρης Θάνος, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και Πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ Γιώργος Μαστοράκος, και ο δικηγόρος, μέλος της ΚΕΠΟ Ευάγγελος Συνοδινός.

Η πρωτοβουλία της αυτή η Κ.Ε.Π.Ο, εντάσσεται στη προσπάθεια της Κίνησης να ξεκινήσει ένας ευρύτερος δημόσιος διάλογος, για τον τρόπο ζωής των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, αλλά και την επανεξέταση του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζονται τόσο από την πολιτεία, όσο και από όλους εμάς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.